Nicecream

Har du ikke hørt om det, er det kanskje på tide. I alle fall om du er litt vel glad i is.
Denne isen kan varieres i det uendelige, og spises til du sprekker. Helt uten melk, egg, sukker eller andre ting du får vondt i magen av, eller dårlig samvittighet.

Altså, jeg synes du godt kan unne deg skikkelig fløteis. Men kanskje ikke hver dag.. Nicecream derimot, det kan du forsåvidt ta til frokost og lunch. Eller kvelds for den saks skyld.

Vi har med banan å gjøre. Frossen banan i skiver, i blandet annet frossen eller fersk frukt eller bær. Det kan være bringebær, blåbær, mango, fersken eller egentlig hva som helst. Og det blir kjempegodt. Til en liten porsjon trenger du to minutter og en eller annen form for blender eller foodprossessor. 

Nicecream 
1 frossen banan i skiver 
1 neve bær eller frukt - frossen eller frisk

Topping
Hakkede nøtter
Friske bær
Kakaonibs
Litt frisk mynte

Ha banan og bær eller frukt i en blender, eller annen form for foodprossessor. Kjør sammen. Vil du lage nicecream med ulike smaker, tøm blenderen og gjenta prosessen. Banan er alltid med. Resten velger du selv. 

Ha isen over i serveringsskåler. Velg din valgfrie topping. Noen hakkede valnøtter, friske bær, kakaonibs eller annet.
Server, og spis med en gang! 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liba brød - arabiske brød

Blåbærgele

Tyrkiske egg med yoghurt og chilismør