Kylling i mango og curry saus

Av og til føler en bare for det helt enkle. Mat som gjør seg selv mens en kan lese ei bok, ta opp dagens avis eller spille er spill med ungene.
Da er ei gryte i ovnen lettvint og greit. Den litt milde indiske maten er ofte mat hele familien kan samle seg om. Og i tillegg er denne gryta rask å røre sammen, før du altså kan bruke tiden din på noe annet. 
Kylling i mango og curry
700 g kyllingfilet
3 dl fløte
3 dl rømme
4 ss mangochutney 
3 ss tikka masala curry paste, eller annen mild indisk curry

Hakket frisk chili
Hakket frisk koriander 
Hakkede cashewnøtter 

Ris
Naan brød

Sett ovnen på 180 grader.

Ha kyllingfiletene i en ildfastform eller panne. Rør sammen fløte, rømme, chutney og curry til en saus. Om du bruker kremfløte og seterrømme, eller går for matfløten og lettrømme, eller drømmelett får du nå velge litt selv. Kanskje du vil ha kremfløte og lettrømme. Det er lov. Smak til om du trenger mer chutney eller chili.

Stek i ovnen i 30-40 minutter, kitt ettersom hvor tykke og store kyllingfileter du har. 

Ha over litt frisk hakket chili og koriander ved servering. Noen hakkede cashewnøtter er også godt til. 

Server med ris, naan brød og litt salat.
Om du vil lage naan brød selv, finner du det her http://minematskriblerier.blogspot.no/2015/01/stekte-naan-brd.html

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liba brød - arabiske brød

Blåbærgele

Tyrkiske egg med yoghurt og chilismør