Bakte egg og bacon
Deilige lørdag! Har jeg nevnt at jeg ikke er en stor brødspiser? Opptil flere ganger tror jeg
Men egg.. Egg hører til helgefrokosten. Og bakte egg er ikke bare innmari godt. Det er lettvint også. Lite søl. Mye smak.
Her er det bare å fylle opp creme brulee former, små ildfaste former, muffinsformer eller hva du har med det du liker. Skinke. Bacon. Litt ost kanskje. Urtekrydder. Eller pesto.
2 egg
Skinke eller bacon
Pesto eller urtesalt
Ha skinke eller bacon i bunn og opp langs kanten av en ildfast form. Du kan godt legge i litt ost også. Eller kanskje du heller vil ha litt revet ost på toppen.
Knus ett eller to egg ned i formen med kjøttet. Legg gjerne en klatt med pesto på toppen. Eller bruk litt salt og pepper. Urtesalt el.
La formene med egg bake 10-15 minutter i ovnen. Og du har den herligste egg og bacon raskt servert.
Kommentarer
Legg inn en kommentar