Sellerijuice

Folkens! Det er alt for lenge siden jeg har skrevet noe som helst her på bloggen. Jeg har riktignok pøst ut med bilder, og tildels noen linker. Men det har vært litt trøblete med appen som ikke virker, og da har i grunnen alle nye skriblerier blitt liggende brakk. Men med en ny vår er det kanskje på tide og satse litt igjen :) Eller hva tror dere?

Som et slags første forsøk på nye skriblerier kommer denne vårens nye trend. Sellerijuice. Det skal være så innmari bra for deg, og mange store bloggere har kastet seg på. Både tidligere fotballfrue, Caroline Berg Eriksen, Camilla Phil og flere matbloggere har presset og smakt seg fram til en grønn juice.

Så hva er grei, liksom? Sånn bortsett fra at selleri inneholder en rekke vitaminer og mineraler som er bra for deg? Jeg kan ikke love glansfult hår, glød i kinna, eller ekstra energi og livsglede. Men en god juice som ikke gjer deg grønn i trynet på noen som helst måte. Greia er selvsagt at den slett ikke innholdet bare selleri, men en selleristang og en masse annet godt. Du må like det litt grønne.. For det smaker litt grønt. Det må sies. Men setter du pris på frukt og grønt i skjønn forening, og synes grønt er skjønt må du gi det en sjanse

Sellerjuice
1 selleristang
1 pære
Noen biter med frossen ananas
Saften av 1/2 sitron
En tommelstor bit ingefær
En neve med grønnkål
En slant med eplejuice, eller vann

Oppskriften er grei. Det er bare å kjøre alt sammen. Har du en juicer, bruk det så får du en fin grønn juice. Hvis ikke må du sile av for en ren juice. Eller rett og slett ta det som en litt tykkere juice full av fruktkjøtt.

Nytes kald, gjerne i vår sola :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liba brød - arabiske brød

Blåbærgele

Tyrkiske egg med yoghurt og chilismør